Agenda

22/09/2017 

Jaarbeurs Gent: avondshopping met Breydelfeest

Het Breydelfeest-ticket geeft toegang tot de beurs in Flanders Expo vanaf 11u tot 22u, en het feest vanaf 18u30 met optredens van bekende artiesten, een Breydelpan bordje met  wijntje of Gents biertje en sfeermuziek met DJ-set. Er is gratis kinderopvang voor kinderen ouder dan 4 jaar in Hal 1, vanaf 17u.  Karaat.be schenkt 3 duotickets weg ter waarde van €15 per persoon.  Wil je graag op een andere dag de beurs bezoeken, gebruik dan de gratis toegangskaart die je in dit magazine vindt.  Meer info en tickets op www.jaarbeurs.gent

Win vrijkaarten

23/09/2017 

Dries Heyneman

Onlangs zat ik op de tram. Naast me zat een schreeuwend kind. Mensen raakten geïrriteerd, kwade blikken. Ik niet, ik heb zelf twee kinderen. In de chaos dacht ik rustig na over die ene specifieke geluidsfrequentie die het kind uitbracht, die extreem scherpe klank waar volwassenen knettergek van worden. Ruziënde buren kan je ermee uit elkaar halen, verkeersagressieve mensen zou je ermee kunnen verlammen, zelfs oorlogen zouden hiermee gestopt kunnen worden. Met het cabaretduo Ter Bescherming van de Jeugd won Dries Heyneman in 2008 het Leids Cabaret Festival en tourde vijf seizoenen lang in Nederland en Vlaanderen.
Locatie: De Woeker, Woeker 3, Oudenaarde. Aanvang om 20u30. Tickets kosten 15 euro. Meer info: tel. 055-33 51 35 en cultuur@oudenaarde.be. Reservaties: tel. 055-30 13 66.
KARAAT.BE GEEFT 2 DUOKAARTEN WEG.

Win vrijkaarten

29/09/2017 

Dogville

Een lieflijk bergdorp bloeit open wanneer een schijnbaar toevallige passant een onderkomen zoekt. Wat volgt, is een evenwichtsoefening tussen goed en kwaad die je keihard bij je nekvel grijpt. Na het bejubelde ‘Maustrofobie’ brengt vzw De Schaduw opnieuw een sociaal-artistiek theaterproject. Deze bewerking van het meesterwerk van Lars Von Trier wordt door maar liefst zestig acteurs, figuranten en muzikanten gebracht.
Locatie: Rotsestraat 29, Roeselare (loods achter winkel Aveve). Aanvang telkens om 20u (op zondag 1 oktober om 15u). Tickets kosten 13 euro in voorverkoop. Alle info: www.deschaduw.be
KARAAT.BE GEEFT 3 DUOTICKETS WEG VOOR DE VOORSTELLING OP 29 SEPTEMBER.

Win vrijkaarten

28/10/2017 

Yevgueni + Wanthanee

Wie Yevgueni als livefenomeen kent, weet dat het geen filosofische praatbarak wordt. Integendeel, een verrassende achtbaanrit met vertragende momenten bergop en steile afdalingen op topsnelheid. Van ingetogen, akoestische pareltjes tot rock ’n roll. Want Yevgueni blijft bovenal de koning van de hoop en – waar nodig – troost. Niet te missen dus.

Wanthanee brak vorig jaar door en werd de winnaar van 'De Nieuwe Lichting' bij Studio Brussel en kreeg een plaatsje op Pukkelpop.

De 21 jarige frêle nachtegaal uit De Panne had niets meer nodig dan haar honingzoete stem en gitaar om het publiek te overtuigen.

CC Nova Nazareth-Eke, Tickets: staand: € 14,50 , Deuren: 19.15u, Start: 20u 

Win vrijkaarten