Hoogdag voor fashionista's: Modeloper Tielt op zondag 10 september

Al heel wat jaren kleuren de centrumstraten in Tielt rood op de tweede zondag van september. Dit heeft alles te maken met de Modeloper, hét mode-event in Tielt. Ook dit jaar worden kilometers rode loper uitgerold in de Kortrijkstraat, de Markt en de Bruggestraat. Mannequins showen er de nieuwste herfstcollectie. Heel wat extra’s zorgen voor een fijne winkelnamiddag voor het hele gezin.

Reuzecatwalk
1,5 km catwalkplezier! De rode loper siert het stadscentrum van Tielt. Mannequins flaneren erop en tonen de nieuwste trends in modeland. Heel fijn om van zo dichtbij kennis te maken met de nieuwste kledij, lingerie en modeaccessoires. En wat nog leuker is, alles is dezelfde dag te koop bij de Tieltse handelaars. Dus shop erop los en hop van winkel naar winkel!

Opendeur
Naast de reuzemodeshow openen uiteraard de winkels op zondag hun deuren. In een ontspannen sfeer kan je dus herfstshoppen! Er is een ruim aanbod voor het hele gezin en alle winkels liggen dicht bij elkaar. Bovendien verwennen heel wat winkeliers je extra met een glaasje, een gadget of een korting. Maak hier dus gebruik van en wandel met een nieuwe outfit de herfst in. Ook op zaterdag 9 september bieden sommige winkeliers een extraatje aan.

Kinderanimatie
Ook kinderen hebben een nieuwe outfit nodig. Vervelen zullen ze zich zeker niet, want ook voor hen zijn er leuke extra’s in de straat.

Muziekoptreden

De JET Mini Band overgiet de happening met een muzikaal sausje. Sfeer in de stad! Op onderstaande tijdstippen en locaties treden zij op:
14u15  Patersdreef
14u45  Kortrijkstraat/Oude Stationstraat
15u15  ’t Vijverhof
15u45  Markt


Modeloper praktisch
Zondag 3 september
14u00 – 18u00
Centrumstraten Tielt

Info
Stad Tielt, Toerisme, Evenementen en Lokale Economie – Markt 13, 8700 Tielt – evenementen@tielt.be – www.tielt.be