Terrasoverkappingen: garantie op maximaal buitengenot

De zomer gaat altijd net iets te snel voorbij. Met een terrasoverkapping zorg je er evenwel voor dat je ook in het voor- en najaar al van optimale condities op het terras kun genieten.

Geniet het hele jaar door
De tuin is uitgegroeid tot een volwaardige buitenleefruimte. Het ontwerp ervan sluit bij voorkeur aan bij de architectuur van de woning, waardoor beide entiteiten mooi in elkaar overvloeien. De prachtige loungesets die tegenwoordig in veel tuinen prijken, zetten de kruisbestuiving extra in de verf. Om extra lang en comfortabel van je buitenstekje te genieten vormen terrasoverkappingen het gedroomde antwoord. Tuinmaximaal.be biedt een zee van mogelijkheden in glas en polycarbonaat. De mogelijkheden zijn legio, zowel in klassieke als moderne stijl en in verschillende kleuren. De aangename lichtinval zorgt ervoor dat je ook op milde of koelere dagen 's avonds zalig buiten kunt tafelen, keuvelen en genieten. Uiteraard ben je meteen ook beschut van regen en wind. De isolereinde kwaliteiten zijn uiteraard mooi meegenomen. Zalig, niet?!

Uiterst robuust
De systemen blinken niet alleen uit in esthetiek en comfort, maar onderscheiden zich tevens op het vlak van stevigheid en weersbestendigheid. Daarvoor zorgt onder meer de standaard verstevigde goot met stalen strip van verenstaal. Het gebruik van hoogwaardige materialen, glazen dakpanelen met een breedte van maar liefst 980 mm en een grote overspanning tussen staanders resulteren in uiterst robuuste constructies.

Verlichting en verwarming
Nuttige accessoires als Led-verlichting, een glazen schuifdeur en terrasverwarming maken de verrijking voor jouw tuin, woning en terras helemaal compleet. Benieuwd? Bekijk dan zeker eens de voorbeelden en verdere uitleg via tuinmaximaal.be!