Win een sfeervolle vuurschaal van Leen Bakker!

Met Leen Bakker kan u een echte eerste lente-sfeermaker winnen: een stalen ronde vuurschaal voor sfeer en warmte tijdens gezellig lange lente- en zomeravonden in uw tuin of op uw terras met vrienden en familie en u krijgt er ook een pakket ecoblokken fire bij.De eerste warme lentezon verwarmt ons. Weer tijd voor buitenleven! De tuin, het terras of het balkon worden opgefrist. Leen Bakker helpt de natuur een handje en biedt ideeën om het balkon of terras vrolijk aan te kleden met bloeiende struikjes in pot, mooie tuinmeubelen, betoverende tuinkaarsen en tuinlampions, stemmige tuinverlichting, sfeermakende vuurschalen, kleine en grote barbecues en zoveel meer.  

Met Leen Bakker kan u deze eerste lente-sfeermaker winnen: een stalen ronde vuurschaal voor sfeer en warmte tijdens gezellig lange lente- en zomeravonden in uw tuin of op uw terras met vrienden en familie en u krijgt er ook een pakket ecoblokken fire bij.

Mooi wonen hoeft niet duur te zijn. Daar weten ze bij Leen Bakker alles van!

www.leenbakker.be

Om deel te nemen stuur je als de bliksem een mailtje met vermelding 'vuurschaal', gevolgd door je naam en adres naar wedstrijd@karaat.be. Veel succes!